Om oss

Arrangør

GTI Friidrettsklubb er arrangørklubben som står bak to av Rogalands største løpsarrangement, Stavanger Marathon og 3-Sjøersløpet. Klubben har et inkluderende treningsmiljø, og passer for alle nivå. Har du lyst til å prøve ut våre fellestreninger, så møtes vi ved Stavanger Stadion hver tirsdag og torsdag kl 19. 

Se også vår nettside her

Dugnadsarbeid

Idrettslag har en flott mulighet til å tjene inn penger til sitt lag ved å gjøre en jobb på løpsdagen. Alle våre drikkestasjoner og de fleste av våre løypevakter er innleide. Mange lag er gjengangere, men vi trenger alltid nye krefter. Vi har hele 10 drikkestasjoner og 100 løypevakter som skal bemannes. 

Kontakt oss

GTI Friidrett ønsker å tilby gode kvalitetsløp til våre deltakere, og har derfor fulltidsansatt løpsleder for å ta seg av organiseringen. Har du innspill eller spørsmål, så send gjerne en e-post til løpsleder;

Navn: Johannes Økland, Løpsleder
Mail: lop@gti-friidrett.no
Tlf: 472 38 439

Sponsor & samarbeidspartnere

Hovedsponsor

Vi er stolte av å ha DNO Norge som hovedsponsor for Stavanger Marathon!

DNO Norge er et norsk olje- og gasselskap, og har en av de største leteporteføljene på norsk sokkel.

Les mer om DNO her:

DNO

Samarbeidspartnere

Stavanger Marathon har en rekke gode samarbeidspartnere. Store og mindre samarbeidspartnere som bidrar til å støtte og utvikle arrangementet på forskjellige områder. Vi jobber sammen slik at begge parter er vinnere, slik at vi sammen lykkes om å nå målene våre.

PS Selskapsutleie er både en sponsor og vår viktigste samarbeidspartner, les mer om dem her

Lyst til å bli samarbeidspartner?

Vi har plass for flere sponsorer, så ønsker du å støtte oss og bli profilert, så tar du bare kontakt med løpsleder for videre dialog.

Vår veldedige organisasjon

Varmestuens Venner er en organisasjon som  siden 1973 har hjulpet noen av de svakeste menneskene i samfunnet. I deres lokaler sentralt i Stavanger kan alle uansett tilstand ta turen innom for en prat, litt varme, få rene klær, ta en dusj og få et godt måltid varm mat. Ønsker du å støtte dem, så kan du gjøre det når du melder deg på løpet.